Чипс Череша за вино и ракия
Информация
Черешовият чипс придава на виното или ракията усещане, че е отлежало в черешова бъчва, както за цвят, така и за аромат и мекота. Постига се селекция от аромати с плодови нюанси и лек ванилов привкус.
ХАРАКТЕРИСТИКИ НА ЧИПС ЧЕРЕША:
- Средно изпечен
- Съдържа частици от череша
- Размер на фракцията - среден
ПРИЛОЖЕНИЕ НА ЧИПС ЧЕРЕША:
Изпoлзвaт ce oт 1 до 4 г, в зaвиcимocт oт личнoтo yceщaнe и тъpceн eфeĸт нa oтлeжaлocт, ĸaтo ce пpилaгaт или пpeз пepиoдa нa фepмeнтaция, или пpeз пepиoдa нa oтлeжaвaнe. Πpoдължитeлнocтa нa ĸoнтaĸтa c дъбoвия чипc e от 1 дo 4 ceдмици в зaвиcимocт oт личнитe пpeдпoчитaния зa нacищaнe нa вĸyca и цвeтa.
Препоръчително е добавянето на Черешовия чипс да става в чувалче от пореста материя. Чувалчето се завързва с връв, чиито край е извън съда за ферментация или отлежаване. Това улеснява внасянето на желаното количество чипс във виното и последващото му изваждане.
Отзиви към продукт