Ензими за вино - подобряват цвета, аромата и рандемана
Арт.№: A0148438
Принтирай
1 от 1
Безплатна доставка
при поръчка над 150 лв. максимално тегло (кг.) 5 кг.
ППЦ:
лв.
лв.
2.70
лв.
Валидност на промоцията
до
В наличност
Бърза поръчка
без регистрация!
Добави в любими
Твоите любими продукти Информация
Ензими за бяло и червено вино
Пектолитични ензими за подобряване на екстракцията на цвят, аромати и увеличаване на рандемана от вино
НАЧИН НА УПОТРЕБА:
Необходимото количество ензими се разтварят в 400мл вода и се влагат по време на ронкването и смачкването на гроздовия материал.
ПРЕПОРЪЧИТЕЛНА ДОЗА: 2-3 г на 100кг гроздов материал
Съдържание: Пектолитичен материал
Характеристики
Разфасовка
2 г
Отзиви към продукт