Ензими за бели и червени вина
Арт.№: A0148438
Принтирай

1 от 1

Безплатна доставка
при поръчка над 150 лв. максимално тегло (кг.) 5 кг.
лв.
2.00
лв.
Валидност на промоцията от
01.01.1970
до
01.01.1970
В наличност
Бърза поръчка
без регистрация!
0884611341
Поръчай по телефона Направи запитване
отговаряме бързо Добави в любими
Твоите любими продукти
Рейтинг:
Информация
Ензими за бяло и червено вино
Пектолитични ензими за подобряване на екстракцията на цвят, аромати и увеличаване на рандемана от вино
НАЧИН НА УПОТРЕБА:
Необходимото количество ензими се разтварят в 400мл вода и се влагат по време на ринкването и смачкването на гроздовия материал.
ПРЕПОРЪЧИТЕЛНА ДОЗА: 2-3 г на 100кг гроздов материал
Съдържание: Пектолитичен материал
Характеристики
Разфасовка
2 г
Тегло (кг.)
0.002
Отзиви