Захаромер с колба и термометър
Арт.№: A0149192
Принтирай
Информация
Захаромер с колба и термометър - определя захарното съдържание на материали за вина и ракии от 0 ДО 30%. Калибриран е в 3 точки при температура 20°С. Има спиртен термометър от 0 до 40°С и таблица за корекция.
МЕТОД НА ИЗМЕРВАНЕ:
- Отчети захарният процент на горната скала от 10 до 30
- Отчети температурата на долната скала в ляво
- От дясната страна срещу съответния градус има корекционна цифра
- За температури под 20°С цифрата се изважда, за температури под 20°С цифрата се прибавя към показанието на захаромера
За удобство е снабден с колба за по - лесно отчитане.
ВНИМАНИЕ: Не съхранявайте и не работете при температура по - висока от 60°С
Произведен в България
Произведен в България
Характеристики
Тегло (кг.)
0.20
Отзиви към продукт